google-site-verification=eo6CsAJ3dKPqDFU66Ut0DB97E1MUbbPrDRE-sU7DyNw

ÁSZF

Azenanyosom.eu webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a weboldal használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési és felhasználási feltételeket, adat és panaszkezelési szabályainkat és azok minden pontjával egyetért! Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

Üzemeltetői adatok:
Cégnév: Az én anyósom Kft.
Székhely: 8394 Alsópáhok, Hévízi utca 13.
Adószám: 27303014-2-20
Cégjegyzékszám: 20-09-076846
Szerződés nyelve: magyar
Elérhetőség: azenanyosom@azenanyosom.eu
Telefon: +36 83 344 232

A megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:
A webáruház készételeket forgalmaz. A megjelenített termékek megrendelhetők a webáruház szoftveren keresztül. Áraink bruttó árak, melyek az áfát tartalmazzák.
A megrendelés folyamata:
1. A weboldalon válassza ki a megrendelni kívánt ételeket, majd helyezze kosárba azokat.
2. Ezt követően a kosár ikonra kattintva tudja ellenőrizni a rendelés tartalmát. Itt van lehetősége módosítani a rendelését vagy továbblépni a fizetéshez.
3. A fizetés utánvéttel történhet.
4. A rendelés leadását követően a rendszer automatikus e-mailben tájékoztat.

Elállási jog:
A gyorsan romlandó élelmiszereket feltétel nélkül visszaküldhetem?
Nem, mert a gyorsan romló termékek (például nem tartós élelmiszerek) és természetüknél fogva (higiéniai vagy egészségügyi okból) vissza nem szolgáltatható termékek esetén sem állhat el a fogyasztó a szerződéstől (45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet).
A rendeléseket a készlet erejéig teljesítjük!
Tájékoztató a Panaszkezelésről
Kérjük, panaszával, észrevételével forduljon Az én anyósom Kft. munkatársaihoz, a gyorsabb ügyintézés érdekében.

A panasz:
Panasz a Az én anyósom Kft. tevékenységével, szolgáltatásával, termékével – vagy mulasztásával szemben felmerülő minden olyan kifogás, amelyben a panaszos egyértelműen Az én anyósom Kft. eljárását (különösen: szolgáltatási, ügyintézési, – nyilvántartási hiba) kifogásolja.
Nem minősül panasznak, ha az ügyfél általános tájékoztatást, véleményt vagy állásfoglalást igényel.

A panaszos:
Panaszos lehet Az én anyósom Kft. szolgáltatási tevékenységének igénybe vevője, azaz azok, akik megrendelik termékeit.

A panasz bejelentésének módjai:
1. Szóbeli panasz; telefonon a +36 83 344 232 telefonszámon, a telefonon közölt szóbeli panaszt a hét minden munkanapján, 8 órától 16 óráig teheti meg.
2. Elektronikus levélben az azenanyosom@azenanyosom.eu címen.
Az ügyfél eljárhat meghatalmazott útján. Amennyiben az ügyfél meghatalmazott útján jár el, úgy a meghatalmazásnak a polgári perrendtartásról szóló 2016. évi CXXX. törvényben foglalt követelményeknek kell eleget tenni. A panasz képviselő vagy meghatalmazott útján történő benyújtása esetén a Az én anyósom Kft. vizsgálja a benyújtási jogosultságot, amelyet a benyújtó meghatalmazással igazol. Bejelentésre szolgáló nyomtatvány alkalmazása esetén a panaszos neve mellett fel kell tüntetni a panaszos törvényes, illetve meghatalmazotti képviselőjeként eljáró, panaszbenyújtó természetes személy nevét is.

Panaszkezeléssel kapcsolatos döntés közlése:
Az én anyósom Kft. a panaszügyben hozott érdemi döntését pontos, közérthető és egyértelmű indokolással ellátva és azt írásba foglalva továbbítja a panaszos részére.
Ha az érdemi döntést közlő dokumentum jogszabályra hivatkozik, a jogszabályhely megjelölése mellett annak érdemi rendelkezését is ismerteti.
A panasz elutasítása, vagy a panasz kivizsgálására előírt 30 napos törvényi válaszadási határidő eredménytelen eltelte esetén az ügyfél az alábbi testületekhez, illetve hatóságokhoz fordulhat:
• Zalaegerszegi Járási Hivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztályához (Cím: 1051 Budapest, Sas u.19. III. em.)

• vagy a területileg illetékes járási hivatalokhoz. Elérhetőségeket itt találhatnak: jarasinfo.gov.hu.

• Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Békéltető Testülethez (Cím: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi u. 24.; www.bekelteteszala.hu)

• az ügyfél döntése alapján a polgári perrendtartás szabályai szerinti bírósághoz.
A Az én anyósom Kft. a panaszt és az arra adott választ 1 hónapig őrzi meg. 

Menü rendelése

Első online megrendelésnél 10% kedvezményt kapsz.

Menü rendelés

Kapcsolat

Minden nap: 12:00 - 22:00
8394 Alsópáhok, Hévízi utca 13.