google-site-verification=eo6CsAJ3dKPqDFU66Ut0DB97E1MUbbPrDRE-sU7DyNw

Cikkek, sajtó megjelenés

Tudj meg rólunk többet

Ahova a helyiek járnak
hirbalaton.hu 2020. 10. 16.

A Hévíz és Alsópáhok határán fekvő AzÉn anyósom nem csak a turisták, hanem a helyiek egyik kedvenc étterme. Ha csak sietünk, akkor az önkiszolgáló részen tudunk finomakat enni, ha pedig terített asztalnál, igazi ínyencségekre vágyunk, a csárdaépületben tudunk helyet foglalni.. Részletek..

13 séf
13 Séf Hévízen
Heviz.hu 2019. 07. 02.

A hévízi konyhafőnökök együttműködését szerette volna Farkas Bálint ötletgazda erősíteni. Így jött létre az a rendezvénysorozat, ahol 13 séf készít el közösen egy hat fogásos vacsorát és kerekít belőle egy különleges gasztronómiai élmény programot.. Részletek..

Gasztro körkép
Gasztro körkép
Funzine.hu 2019. 06. 14.

Egy különleges étterem, ami valójában kettő, hisz egy épületen belül egy önkiszolgáló és egy A’la Carte étterem is rendelkezésre áll. Az A’La Carte étteremben családias, de mégis elegánsan szolid környezetben várják a vendégeket.. Részletek..

Hűvösvölgyi csárda
Hűvösvölgyi csárda
Likebalaton.hu 2019. 05. 25.

A 1900-as évek elején, amikor a fáradt pásztorok megálltak állataikat itatni a szomszédos patakban, megpihentek maguk is a Hévíz és Páhok közötti hűvösebb völgyben. Számuk az idő múlásával egyre nőtt.. Részletek..

Hagyományos és nemzetközi ételek
Hagyományos és nemzetközi ételek
Travelmagazin.hu 2016. 08. 16.

Alsópáhok, Hévíz határában a főút mentén ha megéheznénk, térhetünk be AzÉn Anyósom Étterembe. Melynek már pusztán a neve és babos kendős logója is mosolyt csalhat arcunkra, és keltheti fel érdeklődésünket az étterem iránt.. Részletek..

Anyós ihlette szakácspáros
Az étterem története
Mbemagazin.hu 2019. 04. 25.

Mielőtt elkezdenénk anyós viccekre gondolni, nyomban meg is adjuk a választ, hogy hévízi felfedező körutunk alkalmával megismert, "AZÉN ANYÓSOM" miért éppen ilyen kicsit meglepő, meghökkentő nevet kapott.. Részletek a megnyitott link 8. oldalán..

Menü rendelése

Első online megrendelésnél 10% kedvezményt kapsz.

Menü rendelés

Kapcsolat

Minden nap: 12:00 - 22:00
8394 Alsópáhok, Hévízi utca 13.